Jdi na obsah Jdi na menu

POZOR! DŮLEŽITÉ PRO VŠECHNY - POSELSTVÍ KTERÉ SE TÝKÁ ŠTĚDREHO DNE!!

23. 12. 2008

ObrazekMoje drahé, milované  zlatíčka,
Opět nám uběhl jeden rok. Opět se zamýšlíme nad uplynulým časem, přemýšlíme nad tím, co se nám povedlo a vrací se nám i všechny události a prožitky, které provázely nejrůznější pocity a emoce.

Pro někoho to byl čas plný krásných změn, radostných událostí, nových příležitostí,nových setkání a nádherného štěstí. Cítila jsem radost z Vašich emailů a prožívala jsem s Vámi pocity krásných čistých emocí a prostého lidského štěstí.

 Pro některé z Vás,ale rok 2008 navždy zůstane rokem bolesti, slz a loučení. Myslím, na všechny z Vás,kterým navždy odešel blízký, milovaný člověk. Myslím na všechny, kteří prožili bolestné rozchody z partnerem,myslím na všechny kteří prožili nejrůznější bolestné prohry a utrpení.

Nad některými Vašimi emaily nešlo neplakat. Bolelo mně, že Vás nemohu obejmout, a že jen sedím a čtu slova, která se kamsi ztrácejí přes moje slzy, které nedokážu zastavit.

Když jsme se pak na seminářích osobně setkávali, tak ráda jsem Vás objímala a znovu jsem měla před očima Vaše věty, plné bolesti a někdy i zoufalství a beznaděje.

Někteří z Vás opět marně celý rok čekali s nadějí na novou lásku, na příchod miminka, na uzdravení duše, nebo na zlepšení finanční situace. Vím, že budete znovu čekat a doufat, protože jste se už naučili neztrácet naději.

Velkou radost jsem měla z každého Vašeho posunu v duchovní oblasti. Někteří začali psát automatickým písmem vzkazy od andělů, vykládat andělské karty,začali  pomáhají ostatním hledat cestu,někteří z Vás našli také odpovědi na své otázky.

Narodily se lásky, kdy jste poznali nové partnery a vyléčili jsme bloky ve vašich dušičkách.

Narodilo se sedm miminek maminkám, které čekaly i více než deset let na tento nádherný okamžik.

Překvapili jsme i lékaře, kteří nedávali žádnou naději na těhotenství.

Celý rok se rodily také nové nádherné obrazy, které léčí duši i tělo. I toto je zásluha andělů, kteří vstupují do našeho vědomí, aby nás vedli správnými cestami. Mám radost ze všech, kteří mi napsali úžasnou větu. Kytičko, už neužívám antidepresiva a cítím se dobře, i můj ošetřující lékař byl překvapen, jak se můj psychický stav zlepšuje

Společně jsme prožili 14 seminářů . Děkuji všem, kteří přijeli. Vím,že tam vzniklo mezi Vámi mnoho přátelství, že si spolu dál píšete a setkáváte se a já se cítím jako neviditelný „most“ který Vás spojuje a Vy k sobě skrze mne nacházíte cestu. Prožili jsme spolu jeden víkendový pobyt a tři turnusy v Chorvatsku. Prožili jsme společně zasvěcení do energie Miguraj. Některým z Vás se díky této energii, otevřela nová cesta k duchovnímu růstu.

Společně jsme taky podporovali finančními příspěvky Ty, kteří to potřebují. Ať už to byly Azylové domy, nejrůznější nadace, dětské domovy, psí útulky, nebo dobročinné spolky, já Vám děkuji. Moc moc děkuji, za Vaši štědrost. Nemám přehled, jaké organizace jste si vybírali. Vím, že jste posílali penízky na všechny světové strany. Díky,že jste mi o tom napsali, abych se mohla také radovat. Když jste mi napsali, že jste někde podpořili dobročinnou akci, (věřte že těch emailů bylo hodně), vždy jsem cítila velkou radost a lásku.

Nedávno mi volala paní vedoucí s Azylového domu a děkovala mi za všechny naše společné příspěvky. Někdy jste se mně ptali, kam penízky posílat. Radila jsem Vám, ať se řídíte srdíčkem a vyberete si organizaci, ke které cítíte důvěru. Věřím, že andílci vedli Vaše kroky.

Děkuji i všem, kterým jsem já sice pomáhala, a oni na oplátku podpořili mou agenturu, která vydává CD pro děti.Děkuji všem, kteří si CD koupili.

Rok 2008 pomalu končí. Osmička na konci byla příslibem rovnání karmických dluhů jednotlivců, rodin i národů. Byl to náročný rok.

Devítka na konci nadcházejícího roku znamená ještě rychlejší růst duchovního cítění a duchovního růstu. Dívejme se na Nový rok jako na 365 dní, kdy máme příležitost pracovat na svých pozitivních vibracích a zlepšit vztahy k ostatním lidem.

Mám pro Vás velmi důležité poselství

Toto poselství se týká letošních vánoc. Týká se  Štědrého dne.

Toto poselství přijala milovaná Světluška, která pracuje s energiemi Archandělů a je to úžasná bytost, plná lásky a moudrosti.  Já jsem prostředníkem tohoto poselství a jsem nesmírně šťastná, že jej mohu šířit dál. Zde jsou slova, která mi napsala.

Prosím upozorněte ostatní dušičky na toto poselství. Děkuji. Děkuji. Děkuji.

ObrazekMilá Kytičko,
Konečně se dostávám k poslání slíbených obrázků.
Dnes jsem mluvila s Ivankou V.,potvrdila mé i tvé informace, takže jsme napojeni na jeden zdroj.Předávám ti, co mi přišlo a prosím, předávej to dál -
na Štědrý den má každý kdo chce možnost požádat o pročištění a rozpuštění karmy, zároveň má možnost vyslat do vesmíru své přání do nového roku. Podmínkou je, aby bylo vysláno upřímně a s láskou z jeho srdce. Štedrý den bude velmi zvláštní, energie budou mimořádně silné a očišťující, tyto energie jsou zakresleny i v obrázku Splynutí srdcí při zasvěcení MIGURAJ, stačí se do něho jen dívat a čištění se spouští automaticky. Pokud chceš klidně ho umísti na své stránky, může hodně pomoci, těm co hledají cestu.

Obrazek

Jsem šťastná, že jsme mohla zprostředkovat jeho předání pro tento svět. Esence lásky, kterou v sobě nese je pro nás všechny hodně důležitá, léčí a otvírá naše srdce, aby světlo naší duše naplnňovalo podstatu našeho bytí v tomto světě. Spojuje ty, kteří patří k sobě a otvírá cestu k lásce a tak se léčí naše modrá planeta Zem, skrze léčení každého z nás získává sílu a stabilitu, je to velmi důležité pro to, aby byla nastolena rovnováha protikladů. Každý se může připojit k celosvětové meditaci, která se uskuteční na štědrý den a léčit a pomáhat naší planetě Zemi. Pokud mi přijdou další informace ráda ti je přepošlu, přes tvé stránky se dostanou k mnoha potřebným.
S láskou  tvá Světluška

 

Obrazek

 

 Přeji všem dobrým duším, požehnané svátky, plné pohody, lásky a porozumění.

Do každého srdce posílám světlo od andělů, lásku a s pokorou ve svém srdci děkuji za uplynulý rok. Děkuji, že Vy všichni jste byli se mnou.

Vaše Kyticka

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krásné Vánoce

(Petra F., 23. 12. 2008 18:50)

Krásné a požehnané svátky plné zázraků,klidu a prozářených tváří i srdcí a mé velké přání je,abychom k sobě měli všichni tak blízko,jako v tyto sváteční chvíle i po celý další rok.Děkuji Kytičko za Tvé poslání a za to,že lidem předáváš naději,lásku,víru a světýlko do jejich někdy bolavých dušiček.Děkuji také za sebe,buď stále taková,jaká jsi a to upřímná a laskavá.

přání

(Karla z Podlesí, 23. 12. 2008 16:47)

Milá Kytičko,konečně mám internet, tak navštěvuji s radostí Tvoje stránky.Mám je moc ráda,i když někdy uroním slzčiku nad některým příběhem.
Jsem ráda, že Ti mohu i já popřát kouzelné vánoce v rodinném kruhu,štěstí zdraví do Nového roku, ať Tě i nadále andělíčci ochraňují.

Kyticke a Pavle

(EVA, 23. 12. 2008 15:41)

Ahoj Kyticka aj Pavla,zelam Vam aj vsetkym,co navstevuju tieto stranky.Aj ja by som strasne rada komunikovala s anjelikmi,ale neviem ich pocuvat.Stale sa s nimi rozpravam,posielam svojich anjelikov za anjelikmi svojich dcer a mojich najblizsich,aj sa citim potom pokojnejsia,ale stale tam nieco chyba,stale ma nieco trapi a ani neviem co.Chcem sa aj sama zmenit k lepsiemu,ale neviem ako.Pomozete mi prosim.Prajem vsetkym milostiplne a pozehnane Vianocne sviatky a prichod novonarodeneho Jezuliatka nech nam vsetkym dava silu.Dakujem moc a moc

Gratulace

(modroočka, 23. 12. 2008 15:15)

Klidné a příjemné prožití svátků vánočních,
veselého Silvestra
a do nového roku pevné zdraví, štěstí, lásku, pohodu a taky finanční prosperitu, plnou náruč přátel, osobní a pracovní úspěchy
Vám všem, kteří poctivě čtete tyto stránky
přeji s upřímností a láskou.

Milá Kytičko :o)

(Romana, 23. 12. 2008 13:53)

KRÁSNÉ SVÁTKY VÁNOČNÍ ,
Hodně Lásky, Světla a vnitřní síly do Nového roku 2009 Ti od srdce a všem spřízněným dušičkách přeje Romana
Od zasvěcení do energie Miguraj a od té doby, co jsem tě poznala se můj život velice zklidnil a nabral ten "správný kurz". Moc Ti děkuji za nás všechny :o)


Krásné vánoce

(Petra, 23. 12. 2008 13:44)

Naše milovaná Kytičko,přeji ti krásné vánoce,veselého Silvestra a hodně moc zdraví a štěstí do nového roku.I já ti chci poděkovat za nááádherné stránky bez kterých si už dneska nedovedu svůj život představit.Chodím sem od dubna a od té doby se v mém životě dějou neuvěřitelné změny.Děkuji za to,že jsi a pomáháš nám.Posílám ti plnou náruč lásky.Petra

Pěkné svátky vánoční

(věra, 23. 12. 2008 13:37)

Každý, kdo chodí na tyto stránky, má blízko k člověku. Láska a porozumění které pomáhá najít cestu k novým vizím. Naše příběhy dokazují, že nejsme ztraceni v samotě svého utrpení.Proto si dovoluji napsat vám všem, kteří nasloucháte hlasu svého srdce- Pokoj vám.Pokoj lidem dobré vůle. Pěkné vánoce Kytičce i vám.

ŠTASTNÉ A VESELÉ

(Monika, 23. 12. 2008 13:11)

Kytičko, prajem ti štastné a veselé vianoce, plné lásky, chcem ti touto cestou podakovat za tvoje stránky, mnohým z nás, ktorí chodia na tvoje stránky dodávaš sílu, si naše zlatíčko.

Krásné Vánoce a šťastný nový rok :*

(Pavla, 23. 12. 2008 12:45)

Kytičko, jsem moc ráda, že jsem Tě poznala. Je to rok a pár dnů.. a za ten čas u mě došlo k velkým posunům. Už se těším na další vývoj.. :) Často děkuji za to, že jsi mě oslovila a já se naučila komunikovat s Andílky... Dnes vím, že můžu své starosti a strachy odevzdávat.. Naučila jsem si všímat znamení nebo svých pocitů, prohlubovat intuici.. Když je mi zle a uvidím jiskřičky... hned vím, že jsou se mnou... a najednou mě zaplaví láska a depresky jsou pryč. Nebýt Tebe, tak se tak krásně necítím ... neznala bych tu jednoduchost "pomoci". Objímám Tě a děkuji :* :*

Kytičce

(Lenka, 23. 12. 2008 12:45)

Kytičko, připojuji se k přání krásně prožitých vánoc. Hodně lásky, pohody a také zdraví. Děkuji za tyto vaše krásné stránky plné lásky.

Hezké vánoce

(Jana, 23. 12. 2008 12:19)

Kytičko přeji ti móc hezké vánoce. Při čtení poselství cítím veliké mrazení po celém těle a mám slzy v očích. Asi to něco znamená. Přeji všem co chodí na tyto stránky krásné a veselé vánoce s blízkými. A HLAVNĚ HODNĚ LÁSKY.

KYTIČCE

(LEŇULA, 23. 12. 2008 11:42)

MILÁ KYTIČKO I TOBĚ PŘEJI KRÁSNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH V KLIDU A POHODĚ,S ANDÍLKY A V NOVÉM ROCE JEŠTĚ VÍCE SPŘÍZNĚNYCH DUŠIČEK,,ÚSPĚCHŮ ,ZDRAVÍ A NEJVÍCE LÁSKY



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3260810
Měsíc: 15576
Den: 744