Jdi na obsah Jdi na menu

POZOR! DŮLEŽITÉ PRO VŠECHNY - POSELSTVÍ KTERÉ SE TÝKÁ ŠTĚDREHO DNE!!

23. 12. 2008

ObrazekMoje drahé, milované  zlatíčka,
Opět nám uběhl jeden rok. Opět se zamýšlíme nad uplynulým časem, přemýšlíme nad tím, co se nám povedlo a vrací se nám i všechny události a prožitky, které provázely nejrůznější pocity a emoce.

Pro někoho to byl čas plný krásných změn, radostných událostí, nových příležitostí,nových setkání a nádherného štěstí. Cítila jsem radost z Vašich emailů a prožívala jsem s Vámi pocity krásných čistých emocí a prostého lidského štěstí.

 Pro některé z Vás,ale rok 2008 navždy zůstane rokem bolesti, slz a loučení. Myslím, na všechny z Vás,kterým navždy odešel blízký, milovaný člověk. Myslím na všechny, kteří prožili bolestné rozchody z partnerem,myslím na všechny kteří prožili nejrůznější bolestné prohry a utrpení.

Nad některými Vašimi emaily nešlo neplakat. Bolelo mně, že Vás nemohu obejmout, a že jen sedím a čtu slova, která se kamsi ztrácejí přes moje slzy, které nedokážu zastavit.

Když jsme se pak na seminářích osobně setkávali, tak ráda jsem Vás objímala a znovu jsem měla před očima Vaše věty, plné bolesti a někdy i zoufalství a beznaděje.

Někteří z Vás opět marně celý rok čekali s nadějí na novou lásku, na příchod miminka, na uzdravení duše, nebo na zlepšení finanční situace. Vím, že budete znovu čekat a doufat, protože jste se už naučili neztrácet naději.

Velkou radost jsem měla z každého Vašeho posunu v duchovní oblasti. Někteří začali psát automatickým písmem vzkazy od andělů, vykládat andělské karty,začali  pomáhají ostatním hledat cestu,někteří z Vás našli také odpovědi na své otázky.

Narodily se lásky, kdy jste poznali nové partnery a vyléčili jsme bloky ve vašich dušičkách.

Narodilo se sedm miminek maminkám, které čekaly i více než deset let na tento nádherný okamžik.

Překvapili jsme i lékaře, kteří nedávali žádnou naději na těhotenství.

Celý rok se rodily také nové nádherné obrazy, které léčí duši i tělo. I toto je zásluha andělů, kteří vstupují do našeho vědomí, aby nás vedli správnými cestami. Mám radost ze všech, kteří mi napsali úžasnou větu. Kytičko, už neužívám antidepresiva a cítím se dobře, i můj ošetřující lékař byl překvapen, jak se můj psychický stav zlepšuje

Společně jsme prožili 14 seminářů . Děkuji všem, kteří přijeli. Vím,že tam vzniklo mezi Vámi mnoho přátelství, že si spolu dál píšete a setkáváte se a já se cítím jako neviditelný „most“ který Vás spojuje a Vy k sobě skrze mne nacházíte cestu. Prožili jsme spolu jeden víkendový pobyt a tři turnusy v Chorvatsku. Prožili jsme společně zasvěcení do energie Miguraj. Některým z Vás se díky této energii, otevřela nová cesta k duchovnímu růstu.

Společně jsme taky podporovali finančními příspěvky Ty, kteří to potřebují. Ať už to byly Azylové domy, nejrůznější nadace, dětské domovy, psí útulky, nebo dobročinné spolky, já Vám děkuji. Moc moc děkuji, za Vaši štědrost. Nemám přehled, jaké organizace jste si vybírali. Vím, že jste posílali penízky na všechny světové strany. Díky,že jste mi o tom napsali, abych se mohla také radovat. Když jste mi napsali, že jste někde podpořili dobročinnou akci, (věřte že těch emailů bylo hodně), vždy jsem cítila velkou radost a lásku.

Nedávno mi volala paní vedoucí s Azylového domu a děkovala mi za všechny naše společné příspěvky. Někdy jste se mně ptali, kam penízky posílat. Radila jsem Vám, ať se řídíte srdíčkem a vyberete si organizaci, ke které cítíte důvěru. Věřím, že andílci vedli Vaše kroky.

Děkuji i všem, kterým jsem já sice pomáhala, a oni na oplátku podpořili mou agenturu, která vydává CD pro děti.Děkuji všem, kteří si CD koupili.

Rok 2008 pomalu končí. Osmička na konci byla příslibem rovnání karmických dluhů jednotlivců, rodin i národů. Byl to náročný rok.

Devítka na konci nadcházejícího roku znamená ještě rychlejší růst duchovního cítění a duchovního růstu. Dívejme se na Nový rok jako na 365 dní, kdy máme příležitost pracovat na svých pozitivních vibracích a zlepšit vztahy k ostatním lidem.

Mám pro Vás velmi důležité poselství

Toto poselství se týká letošních vánoc. Týká se  Štědrého dne.

Toto poselství přijala milovaná Světluška, která pracuje s energiemi Archandělů a je to úžasná bytost, plná lásky a moudrosti.  Já jsem prostředníkem tohoto poselství a jsem nesmírně šťastná, že jej mohu šířit dál. Zde jsou slova, která mi napsala.

Prosím upozorněte ostatní dušičky na toto poselství. Děkuji. Děkuji. Děkuji.

ObrazekMilá Kytičko,
Konečně se dostávám k poslání slíbených obrázků.
Dnes jsem mluvila s Ivankou V.,potvrdila mé i tvé informace, takže jsme napojeni na jeden zdroj.Předávám ti, co mi přišlo a prosím, předávej to dál -
na Štědrý den má každý kdo chce možnost požádat o pročištění a rozpuštění karmy, zároveň má možnost vyslat do vesmíru své přání do nového roku. Podmínkou je, aby bylo vysláno upřímně a s láskou z jeho srdce. Štedrý den bude velmi zvláštní, energie budou mimořádně silné a očišťující, tyto energie jsou zakresleny i v obrázku Splynutí srdcí při zasvěcení MIGURAJ, stačí se do něho jen dívat a čištění se spouští automaticky. Pokud chceš klidně ho umísti na své stránky, může hodně pomoci, těm co hledají cestu.

Obrazek

Jsem šťastná, že jsme mohla zprostředkovat jeho předání pro tento svět. Esence lásky, kterou v sobě nese je pro nás všechny hodně důležitá, léčí a otvírá naše srdce, aby světlo naší duše naplnňovalo podstatu našeho bytí v tomto světě. Spojuje ty, kteří patří k sobě a otvírá cestu k lásce a tak se léčí naše modrá planeta Zem, skrze léčení každého z nás získává sílu a stabilitu, je to velmi důležité pro to, aby byla nastolena rovnováha protikladů. Každý se může připojit k celosvětové meditaci, která se uskuteční na štědrý den a léčit a pomáhat naší planetě Zemi. Pokud mi přijdou další informace ráda ti je přepošlu, přes tvé stránky se dostanou k mnoha potřebným.
S láskou  tvá Světluška

 

Obrazek

 

 Přeji všem dobrým duším, požehnané svátky, plné pohody, lásky a porozumění.

Do každého srdce posílám světlo od andělů, lásku a s pokorou ve svém srdci děkuji za uplynulý rok. Děkuji, že Vy všichni jste byli se mnou.

Vaše Kyticka

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Blahopřání

(Eva, 31. 12. 2008 12:19)

Milá Kytičko,i já bych Ti chtěla moc a moc poblahopřát všechno nejlepší a hodně zdraví i celé tvé rodince.A do nové roku.ať Ti sluníčko září po celý rok a tvoje kroky tě vedou po krásných cestičkách.Máš krásné stránky a taky se z tvých stránkách hodně snažím poznávat.Děkuji za všechny rady které nám dáváš.
S láskou a pokorou Eva

Přání všem...

(Lenka, 27. 12. 2008 17:55)

Milá Kytičko a všechny dobré dušičky,andílci, všem vám přeji krásný celý nový rok 2009,hodně zdraví,štěstí ,láský a splnění všech tajných snů a přání...S láskou Lenka

Vaaanoce

(Dana, 27. 12. 2008 16:10)

I ja se pripojuji k pranim pro vsechny lidicky preji krasne svatky-pokuste se si odpocinout a v novem roce 2009 si preprogramujte mysl na pozitivni myslenky.

Přání k vánocům

(Olina, 25. 12. 2008 13:33)

Krásné vánoční svátky všem i Tobě milá Kytičko! Četla jsem tvoje poselství až dneska,ale stejně jsem zkusila vyslat prosbu na očištění mé karmy,doufám a prosím o to.Příjemné svátky všem lidem.

Stastne Vianoce

(Zuzana, 24. 12. 2008 20:47)

Krasne Vianoce, Kyticka Tebe a Tvojim blizkym zo srdca zela Zuzana.

přání s díky

(Danuše, 24. 12. 2008 15:43)

Díky těmto stránkám vím, že již nikdy nikdo nebude sám, každý máme své andílky, kteří nás vedou, každý máme sami sebe, svoji dušičku, kterou můžeme, kdykoli nám je hodně těžko, pomocí svých myšlenek uzdravovat.Letos mi zemřel můj milovaný manžel,je mi moc smutno,ale vím, že nejsem sama,že láska smrtí nekončí a to mi moc pomáhá.Můžeme pomáhat jeden druhému svojí láskou a pochopením a to je moc krásné. Každý den děkuji, že jsem nalezla tyto léčivé stránky, Kytičku a vás všechny.Mám vás ráda a posílám do Vašich srdíček hodně lásky, klidu a míru. Krásné vánoce. S láskou Danuše

dotaz

(Majka, 24. 12. 2008 12:38)

Eleanor, může se tě prosím zeptat, podle čeho máš tuto přezdívku? Já jsem se jednou ptala svého andílka strážného, jak se jmenuje a před očima mi vyskočilo toto jméno :)

vánoční přání

(Eleanor, 24. 12. 2008 11:19)

Přeji Vám pohodové a hezké dny! ..Chtěla jsem napsat krásné svátky a místo toho jsem napsala - "Krásné lásky všem" :-) ..Tak KRÁSNÉ LÁSKY!

děkuju..

(Majka, 24. 12. 2008 10:50)

Milá Kytičko, také já ti přeju z celého srdce krásné Vánoce a v novém roce jen to dobré.. Děkuju ti za tento vzkaz o možnosti očistit svou karmu, zadívala jsem se na obrázek a cítila jsem velkou úlevu a štěstí, začaly mi téct slzy a cítila jsem tlak na srdeční čakře, jak se všechno krásně uvolňovalo.. Děkuji moc!!!

z Emanuelovy knihy ...Kytičce a Vám všem

(Laďa, 24. 12. 2008 10:48)

Slibuji Vám, že na konci, až všichni budou zase tím co Bůh a budou si toho plně a jasně vědomi, nikdy nepřijde takový okamžik, kdy se otočíte a pravíte: "To bylo ale hloupé." Povíte jen " To se Láska snažila poznat sama sebe " Není nic kromě Lásky, nenechte se zmást maskami a pózami. Láska je klihem, který drží vesmír pohromadě.
********************* DĚKUJI ***********************

prianie

(nora, 24. 12. 2008 10:28)

Milá Kytičko a všetci dobrí ľudia, z celého srdca prajem všetkým krásne sviatky a v novom roku veľa veľa lásky, šťastia, zdravia a nech sa všetkým splní to čo si najviac želajú.

přání

(elkan, 24. 12. 2008 9:56)

Milá Kytičko a všichni,kdo čtete na Těchto stránkách,přeji Vám Všem nádherné svátky plné Lásky a Božího požehnání,do nového roku hodně Lásky a zdraví.
Maminkám,které touží po miminku ať se jejich přání splní,Ti co jsou nemocní,ať se uzdraví.

Poděkování

(Marie, 24. 12. 2008 1:48)

Milá Kytičko,
dnes, několik minut po začátku Štědrého dne, jsem objevila Tvoje stránky. A že se v těchto vodách pohybuji už hodně dlouho. Nejraději bych nešla ani spát a četla a četla. Je to pro mne úžasný vánoční dárek a vím, že to byli mí ochránci a andělé kolem mne, kdo mne sem dovedli. A jsem si jistá, že tady budu často. Děkuji všem bytostem Světla, které mi ukázaly tyto stránky. A Tobě, milá Kytičko, přeji nádherné vánoční svátky, plné radosti a sdílení, lásky a Božího požehnání. Nejen o vánocích, ale i po celý rok 2009.
Marie

přání

(Petra Lec., 23. 12. 2008 23:58)

MIlá drahá, Kytičko, přeju Ti Vánoce plné pohody, stále zářící dušičku, spokojený a klidný příští rok a jenom samé radosti v životě a mnohokrát děkuji za objasnění mého osobního problému

S láskou Petra Lec.

Krásné Vánoce všem

(Channah, 23. 12. 2008 23:19)

Přeji klidné a radostné Vánoce, plné pohody a klidu, srdíčka naplněná láskou a světlem. Mějte se všichni i Ty Kytičko moc krásně. Děkuji vám že jste. Posílám plnou náruč lásky, vám i andílkům.

přáníčko

(Dita, 23. 12. 2008 22:22)

Milá Kytičko,
chtěla bych tobě i všem ostatním popřát krásné svátky a do nového roku alespoň 1 splněné přání. Ať další spousta lidí začne věřit v andílky......

Přání

(renda, 23. 12. 2008 22:14)

Kytičko děkuji za vše co pro nás děláš, je to krása. Užij si krásné vánoce s rodinou a svými ochránci a přeji hodně energie, lásky a dobré nálady do nového roku. pa :-{}
renda

Přání

(Eva B., 23. 12. 2008 21:39)

Milá Kytičko,chtěla bych tobě a celé Tvé rodině popřát spokojené,klidné a přitom radostné vánoční svátky a v roce 2009 hodně zdraví ať se s tebou můžemě i nadále scházet na tvých stránkách.Děkuji za to jak nám pomáháš.Eva B.

pravdivé

(Pavlína, 23. 12. 2008 20:02)

Dobrý den,
mnohokrát děkuji za to, že jsem měla možnost Vás poznat. Vás všechny, příběhy těžké a těžší. Také děkuji za to, že mi v tento rok s tou osmičkou bylo dáno strašně moc zkoušek. Těžko jsem je přijímala, moc těžko se srovnávala se smrtí přítele, ale byl to jistě on, který mi v tento šíleně těžký rok dal sílu, mnoho lásky, i bol a žal - protože tu už není. Děkuju mu za vše co mi ukázal, za krásná slova, co jsem moře let neslyšela. Děkuji mu za něžné pohlazení, krásné pohledy, děkuji mu za jeho čistou duši. Prosím, nechť je v místě s neskonalou láskou, nechť je šťastný. Prosím za něj. Prosím i za sebe. Ráda bych mu tohle vše a mnohem víc chtěla ještě někdy říct. Andělíčku můj, milovala jsem tě. Životní zkoušky však šly tak jak šly a věci se staly tak jak se staly. Moc to bolí a bolet bude, ale jsem šťastná, že jsem TĚ měla možnost poznat. Kéž bych slyšela toto i z tvých úst. Jsi mou láskou a také vším, s čím se teď setkávám. Vím, že vše se děje pro něco. Už to vím. Trvalo dlouho to pochopit, ale tak nějak to chápat začínám. Nebít TEBE, to ani nelze si představit. Otevřel jsi mi srdce, duši i oči. Myslím, že ano.
Děkuji také své kamarádce, která mě s těmito stránkami seznámila.
Děkuji za tyto krásné stránky. Potřebujeme, abychom věděli, že nás někdo má rád, že se můžeme na někoho obrátit a spolehnout. Děkuji. Myslím, že jsem ještě človíček "tápatel" ale vracím se k podstatě, která mi byla životními zkušenostmi tak nějak likvidována ze srdíčka a dušičky. Děkuji.
Přeji všem krásné vánoční svátky, tu krásnou šťastnou vánoční pohodu, splněná přání a sny. Do nového roku místo té 8 přeji tu 9, Hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky, naděje a víry. VŠEM. Děkuji za vás.

poděkování

(Evča, 23. 12. 2008 19:30)

Přeji krásné Vánoce a děkuji Kytičko,že jsi.Tvoje stránečky mi přeposlala kamarádka a jsem šťastná,že tak učinila.Děkuji moc za vše co pro nás děláš.Eva



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3246559
Měsíc: 17032
Den: 822